Vilka är Vi?

Jenny, Husfru.

Envis och skicklig. Hantverksguru. Har EDS. På fritiden samlar hon på vävstolar (!), föder upp La Perm-katter och lyckas med konststycket att läsa 3-4 böcker samtidigt utan att tappa tråden. Älskar Indien över allt annat och försöker övertala husbonn till att någon gång flytta dit. Aktiv, eller aktivt förflutet, i flera organisationer och föreningar. (Tex Sydkatten, Djurens Rätt, Fotevikens Byalag, Greyhounds in Need, Amningshjälpen, Föreningen Föda Hemma, Haro, Svenska RåttSällskapet).

 

Krister P, Husbonn.

Självutnämnd slusk. Dedikerad Photoshopkille som ofta och gärna tillbringar tiden med bildredigering och restaurering av gamla foton. Har minsann fått en finemang Nikon D300 av frun och är en passionerad - och förbannat duktig - fotograf.

(foto: JennyÄ)

 

 

Ida, Dotter.

En pratglad och glad tjej med många bollar i luften!. Jag lägger mycket tid på mina djur (hund, katter och råttor) och på att skriva berättelser och manus, sy allahanda alster och delta i CosPlay evenemang.
Är utbildad Djurvårdare.
Jag är väldigt envis, precis som min mamma. :)

 

Tamlin, Son

Nice guy. Älskar att vara ute med kompisar och på stranden, gillar snygga kläder och tycker själv att han "har stil". Populär bland töserna ;-)

 

 

 

Hemsidan.
Detta är fjärde versionen av sidan - den första skapade jag 2004

Design, bilder och foton : Krister P.